Nyttig informasjon

Informasjon til beboere

Elektronisk kommunikasjon sparer borettslaget for utgifter til trykking av informasjonen samtidig som vi sparer miljøet ved å bruke mindre papir.

Elektronisk kommunikasjon gir oss også mulighet til å komme ut med oftere informasjon. Ved hjelp av den informasjonen du registrerer hos OBOS vil vi bl.a. kunne sende deg SMS med viktig informasjon for eksempel ved feil av ulike årsaker. 

Fra mars 2018 vil vi derfor gjøre noen endringer når det gjelder hvordan vi distribuerer "styret informerer". Distribusjonen vil basere seg på den e-postadressen som er registrert hos OBOS.

For at vi skal vite hvilke postkasser som skal ha informasjon på papir vil disse bli merket. Merkingen går derfor fra å vise hvem som mottar elektronisk informasjon til å vise hvem som skal ha informasjon på papir. Fjernes merket uten at vi har din epostadresse vil du dessverre ikke motta informasjon fra styret.

Andelseiere endrer sin informasjon hos OBOS.

Hvordan vi ivaretar personvernet kan du lese mer om her

Har du bruksoverlating på en leilighet?

OBOS registrerer ikke e-post adresse på deg som leier en leilighet av en andelseier - bruksoverlating. Vi ønsker også å kunne sende deg informasjon elektronisk. Meld deg på elektronisk informasjon til høyre.

Gjennomgått: 8.7.2018


Beboere med bruksoverlating - kan her melde seg på og av elektronisk informasjon fra styret