Toalettrommene rehabilitert

Toalettrommene i velferdslokalene er nå ferdig rehabilitert. Sluk og rør i toalettrommene viste seg å være de opprinnelige fra 1952 og rehabiliteringen ble derfor noe mer omfattende enn først planlagt.

Les mer og se bilder på vår hjemmeside.

Savner du sykkelen din?

Under vinterens rydding av fellesarealer ble alle umerkede gjenstander i fjernet. Umerkede sykler ble ikke kastet, men samlet sammen med tanke om å bli gitt til et godt formål.

Noen sykler er i god stand og andre ikke i fullt så god stand. Hvis du savner sykkelen din kan det hende den ble samlet inn. Ta kontakt med oss omgående for å gjøre avtale om å se om din står på lageret.

Elektronisk informasjon

Elektronisk kommunikasjon sparer borettslaget for utgifter til trykking av informasjonen samtidig som vi sparer miljøet ved å bruke mindre papir. Elektronisk kommunikasjon gir oss også mulighet til å komme ut med oftere informasjon. Ved bruk av den informasjonen du har registrert hos OBOS vil vi bl.a. kunne sende deg SMS med viktig informasjon for eksempel ved feil av ulike årsaker.

I forbindelse med oppgradering av hjememsiden måtte vi gå over til en ny løsning for å kunne sende ut elektronisk nyhetsbrev.

Fra mars 2018 vil vi derfor gjøre noen endringer når det gjelder hvordan vi distribuerer "styret informerer". Distribusjonen vil basere seg på den e-postadressen som er registrert hos OBOS.

Det vil også bli en ommerking av postkassene slik at de kassene som skal ha informasjon på papir blir merket.

Les mer om hvordan du endrer/oppdaterer din informasjon hos OBOS

Batterier til røykvarsleren

Vi minner om at korrekt batteritype til røykvarsleren er AA Energizer Lithium. Har du problemer med å skaffe batterier kan de bestilles via Get kundeservice 21 54 54 54  Så lenge sensoren blinker grønt hvert 30. sekund, er det tilstrekkelig batteri.

Vi anbefaler alle med smarttelefon å laste ned og bruke appen Get Safe, som gir deg full oversikt over status for din sensor. Ved lavt batterinivå vil det blinke oransje, og det sendes varsel i appen.

Når sjekket du sist at røykvarsleren var koblet til ditt nettverk? Dette gjør du også enkelt via appen.

Les mer om brannvarsling i borettslaget

 

E-postadresse hentes fra OBOS