Vi har i den forbindelse fått en del henvendelser om dette også gjelder de leide parkeringsplassene. Det gjør det ikke. Beboerparkerings gjelder kun i offentlig vei.

Hensikten med beboerparkering er at du skal få bedre tilgang til offentlig parkering. Ordningen vil også redusere parkering fra arbeidsreisende. 

Beboerparkeringsplassene er tilgjengelige for alle. De som ikke har gyldig beboerparkeringstillatelse kan parkere mot å betale vanlig parkeringsavgift. Parkeringsavgiften kan kjøpes på mobil med appen "Bil i Oslo", Easypark-appen eller på Oslo kommunes parkeringsautomater

Fra 20. mai må gjester som ikke står på en av borettslagets gjesteplasser med gyldig parkeringskort således betale parkeringsavgift til Oslo kommune for å parkere i offentligvei. Vi har 5 plasser i Finns vei som er tilgjengelig hele døgnet. Utenom åpningstidene til Bunnpris kan plassene foran butikken også benyttes forutsatt at det ligger godt synlig parkeringsbevis.

Beboerparkering gjelder også for motorsykkel (MC).

Les mer om beboerparkering og send søknad

Borettslaget har noen plasser avsatt og merket for "motorsykkel".  Disse kan inntil videre benyttes gratis. Parkering av MC eller moped utenfor disse plassene er i strid med gjeldende regler og kan medføre kontrollavgift.